Παρακαλούνται οι συγγραφείς να ακολουθήσουν με μεγάλη προσοχή και σχολαστικότητα τις οδηγίες συγγραφής, ώστε να αποφευχθεί περιττή αλληλογραφία.

Για διευκόλυνση των συγγραφέων παρατίθεται ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ-ΠΡΟΤΥΠΟ  και  ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ. Οι συγγραφείς αφού μελετήσουν τις σχετικές οδηγίες, αφού εξετάσουν σχολαστικά την βιβλιογραφία και τις αναφορές μέσα στο κείμενο, θα πρέπει στη συνέχεια να μεταφέρουν την εργασία τους στο πρότυπο και να τη στείλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική  διεύθυνση του προέδρου της συνεδρίας στην οποία έγινε η παρουσίαση.

Ως όνομα αρχείου θα βάλουν τον αριθμό της Θεματικής Ενότητας στην οποία έχει ενταχθεί η ομιλία (εξ αρχής), μετά κάτω παύλα και στη συνέχεια το όνομα του πρώτου (μόνο) της συγγραφικής ομάδας.

Εναλλακτικά, μπορεί να προηγηθούν τα ονόματα και να γραφεί μετά ο αριθμός της Θεματικής Ενότητας, ο οποίος όμως είναι απαραίτητος.

Αν υπάρχουν περισσότερα του ενός άρθρα από τον ίδιο συγγραφέα (πρώτο όνομα) μπορεί να προστεθεί  δεύτερος συγγραφέας ή αριθμός 1- 2 κτλ. 

Την Παρασκευή 27-11-20 θα αναρτήσουμε ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης της τελικής εργασίας. 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download